ClubMaster DIANE

Geplaatst op maandag 21 augustus 2023 @ 17:42 , 144 keer bekeken

Clubs is zoals het leven: niets is vanzelfsprekend. En hoewel ik denk dat veel cluppers dat diep in hun hart inmiddels wel weten, bestaat er nog wel het idee dat dit platform geruisloos verder kan als de huidige ClubMaster weg zou vallen.

Dit is werkelijk een gedachte die niet klopt. Toen Clubs werd overgenomen door de nieuwe eigenaar, nam wijlen Rien afscheid als ClubMaster en gaf het stokje door aan Diane. Diane is sinds de launch van Clubs 2.0 de ClubMaster en is dat feitelijk ook al die tijd gebleven, ondanks een ogenschijnlijk afscheid. Dat afscheid kwam overigens niet zomaar uit de lucht vallen. Zoals ze zelf schrijft in haar berichten in het Clubsnieuws, is het zijn van ClubMaster niet de meest makkelijke taak. Veel onvrede, scheldpartijen en zelfs regelrechte bedreigingen zijn haar deel geweest.

Dat alles zou nog enigszins te dragen zijn geweest, als zij vanuit de eigenaren van Clubs de broodnodige steun zou hebben ervaren. Nu weten we inmiddels dat dit ernstig tekort schiet. Diane staat er virtueel alleen voor, en wie weet wat er van Clubs komt als zij ooit wegvalt?

Mede om die reden vind ik het terecht dat Diane de nieuwe Clupper van de Maand is, iemand die veel meer doet dan sommige mensen denken en die Clubs ontzettend hoog heeft zitten. In dat opzicht is Diane altijd een clupper gebleven, die voelt wat iedere doorgewinterde clupper ervaart op dit unieke platform. Wat mij betreft is Diane altijd een kanjer, maar in elk geval de Clupper van de Maand gedurende augustus!


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: